امروز: شنبه 1 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت پروژه کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار

پاورپوینت پروژه کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیاردسته: کارآفرینی
بازدید: 60 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 1820 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 47

پاورپوینت پروژه کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار در 47 اسلاید قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای-خیار در 47 اسلاید قابل ویرایش




فهرست                                               

الف) خلاصه طرح

ب) مقدمه

پ) سرمایه گذاری ثابت

ت) زمین

ث) محوطه سازی

ج) ساختمان

چ) ماشین آلات

ح) تأسیسات

خ) وسایل نقلیه

د) تجهیزات اداری

ذ) هزینه های قبل ازبهره برداری

ر) سرمایه ثابت

ز) استهلاک

ژ) تعمیرات

س) سوخت وانرژی

ش) پرسنل

ص) هزینه کل

ض) خرید مواد اولیه

ط) فروش

ظ) سرمایه در گردش

ع) سرمایه گذاری کل

غ) اخلاق درکسب وکار

ف-1) مقدمه

ف-2) مهمترین دستاوردهای

کشتهای فشرده ی گلخانه ای

ف-3) رسیدن به هدف

ق) مفهوم گلخانه

ک) انواع گلخانه

ک-1) اسکلت گلخانه

ک-2) پوشش گاخانه

گ) فاکتورهای اساسی رشد گیاه

گ-1) نور

گ-2) درجه حرارت

ل) محل مناسب گلخانه

م) بازار مشتریان

م-1) مقدمه

و) پیامد نصب تجهیزات مدرن

ه) مبارزه ی بیولوژیکی

ی) پایان


مقدمه





   نرخ بالای رشد جمعیت از یك سو و كاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل توسعه روزافزون   شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده بهینه از امكانات موجود را بیش از پیش می‌نماید. بطور كلی افزایش تولید محصولات كشاورزی به دو طریق میسر می‌باشد ،‌یكی از طریق افزایش سطح زیر كشت و دیگری افزایش عملكرد محصول در واحد سطح. روش اول بنابر دلایل فوق‌الذكر قابل اجرا نیست، لذا بایستی با استفاده از تكنولوژی‌های جدید نسبت به افزایش میزان

تولید در واحد سطح اقدام نمود. تولید صیفی‌جات گلخانه ای یكی از مصادیق تولید بیشتر در   سطح كمترمی‌باشد. یكی از محصولاتی كه در كشت گلخانه‌ای صیفی‌جات مورد توجه قرار گرفته است، خیار تیریپلوئید می‌باشد كه هر بوته آن در یك دوره كشت به طور متوسط بیش از بیست و دو كیلو گرم محصول تولید می‌نماید. بذر این خیار هیبرید بوده و خیار حاصله پارتنوكارپ ( بدون تخم ) و قلمی خواهد بود. به دلیل مسدود بودن محیط ، كنترل شرایط اقلیمی از قبیل دما و رطوبت و همچنین آفات و امراض به راحتی مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود شش ماه به طول می‌انجامد. در این دوره محصول هر سه روز یك بار قابل چیدن است.                                                                                                 



كشت صیفی جات در گلخانه به صورت ردیفی و آبیاری به روش قطره ای صورت می‌گیرد . فاصله كاشت بذر در روی ردیف ها 15 تا 20 سانتی‌متر و فاصله ردیف‌ها از یكدیگر 80 تا 100  سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود. دمای مناسب گلخانه برای رشد مطلوب بوته ها  22 تا 28 درجه سانتی‌گراد بوده و بایستی توجه داشت كه افزایش بیش از حد رطوبت نسبی در گلخانه باعث تشدید بروز و گسترش امراض قارچی گوناگون می‌گردد. بدیهی است كه در صورت مشاهده نشانه های بیماری بایستی سریعا نسبت به سمپاشی و كنترل آن با سموم قارچ كش مناسب اقدام نمود.                                                                                 

                                    *          *          *    



بنابراین مهمترین دستاوردهای كشتهای فشرده گلخانه ای عبارتند از :



1 – امكان تولید مستمر محصولات در تمام طول سال بدون تأثیر محدودیتهای موجود بخصوص در مناطق سرد با طول فصل كشت كوتاه .

2 – بهره وری صحیح و افزایش بهره وری از امكانات محدود آب و خاك بخصوص قطعات و اراضی كوچك غیر اقتصادی .

3 – بازدهی تثبیت شده با توجه به كنترل عوامل تولید شامل رطوبت، درجه حرارت، تهویه و نور.         

4 – كاهش خسارت و تأمین امنیت تولید با توجه به كنترل عوامل سوء محیطی در یك محیط بسته.           

5 – ایجاد اشتغال مفید و مولد در جامعه .                                                            



رسیدن به این هدف زمانی حاصل می شود كه...


    مشخصات فنی گلخانه در حد استاندارد و یا حداقل نزدیك به این معیار رعایت شده باشد. به همین منظور طراحی گلخانه در محیطی با قابلیت جذب نور مطلوب و نیز طراحی محیط آن و استفاده از تأسیسات مورد نیاز جهت كنترل فاكتورهای محیطی نظیر درجه حرارت و رطوبت و تنظیم یكنواخت این عوامل در سطح كم امری اجتناب ناپذیر است.                                                                                              

نكته مهم دیگر در طراحی و نصب تأسیسات داخلی لزوم توجه به استفاده حداكثر از

 توانایی تشخیص گلخانه ها و محل مناسب برای احداث گلخانه فضای موجود جهت سهولت       

انجام امور زراعی و نگهداری مربوطه می باشد.                                          




مفهوم گلخانه


به ساختمانی اطلاق می شود كه با مواد شفاف برای عبور طبیعی نور جهت رشد و نمو گیاهان پوشانده شده است. این ساختمان بطور مصنوعی گرم می‌شود و با دیگر ساختمان های مناسب پرورش گیاه مثل شاسی‌های سرد و بسترهای گرم متفاوت است زیرا ارتفاع و اندازه كافی برای كاركردن فرد در داخل آن وجود دارد .

به عوامل متعددی در احداث گلخانه ها باید توجه شود :
1 – مهمترین عامل نور است. تأمین نور برای گیاهان گلخانه ای بسیار مهم است. در روزهای ابری و زمستانی و در مناطقی كه مقدار نور كمتر است از نورهای مصنوعی استفاده می كنند و گلخانه ها باید در جهتی ساخته شوند كه در جهت نور باشند .
2 – تأمین حرارت : بهترین نوع سوخت گاز است اما برخی افراد از گازوئیل و نفت استفاده می‌كنند، اما تمیزترین سوخت گاز است.
3 – مساحت گلخانه ها را می توان بسته به سلیقه خود انتخاب كرد. می‌توان مساحت زیاد در نظر گرفت یا اینكه گلخانه ها را با مساحت های كوچكتر تشكیل داد. بستگی به تأمین گرما در گلخانه و سلیقه خود شخص و شكل زمین دارد .
4 – استفاده از بادشكن: بهتر است گلخانه ها به صورتی ساخته شوند كه جهت باد را منحرف كند و در جهت باد نباشد. می‌توان دیوارچینی كرد ولی هزینه زیادی دارد و یا از درختان بادشكن مانند سرو ، كاج و چنار استفاده كرد. البته باید فاصله گلخانه تا این درختان 5/2 برابر طول درختان باشد. مثلاً اگر طول درخت 20 متر باشد طول فاصله گلخانه تا این درختان 50 متر انتخاب شود.


در گلخانه                                                                                  CO2 5-تأمین

6 – تأمین رطوبت كافی در گلخانه                                                                           

7–استفاده  از خاك مناسب : قبل از كار و آغاز كشت ابتدا خاك باید آزمایش شود تا ازلحاظ عناصر غذایی و مقدار كوددهی مناسب اطمینان  حاصل كرد و بهتر است در گلخانه از خاكهای سیلتی استفاده   كنیم یعنی خاك باید دارای زهكش مناسبی باشد                                                                                                  


آشنایی با انواع گلخانه ها از جهت شكل و ساختمان


امروزه گلخانه های شیشه‌ای از پرهزینه ترین انواع گلخانه ها هستند. گرچه چنین ساختمانهایی 100 سال یا بیش از این دوام می آورند منتهی بدلیل مصرف سوخت زیاد هزینه متوسط تولید و نگهداری آنها به مراتب بیش از گلخانه های ساخته شده با ورقه‌های نازك پلاستیكی است. با توجه به كاربرد چند نوع گلخانه شیشه‌ای طراحی می‌شود. در گلخانه های یكطرفه و دو طرفه بهترین استفاده از نور خورشید به عمل می‌آید ولی امروزه این سبك ها به ندرت بكار می رود. نوع دیگری از گلخانه های طرح بهم پیوسته (جوی و پشته) كه متشكل از چندین گلخانه است كه از دیواره ها بهم متصل است. منتهی دیواره ها برداشته شده و عملاً ساختمانی پدید می‌آید كه دارای فضای داخلی بزرگ و واحد است كه منجر به كاهش نیروی كار و كاهش هزینه اتوماسیون و كاهش مصرف سوخت و مدیریت راحت تر می‌شود.

امروزه متداولترین فرم بصورت كمانی (تونلی) متشكل از لوله های فلزی گالوانیزه است كه مناسب ترین حالت برای تونلهای پلاستیكی بوده و به صورت كمانهای نیم دایره ای به فواصل معین در امتداد هم قرار می گیرد و توسط اتصالات متعدد طولی و عرضی بهم متصل می‌شوند. روی كمانها شبكه ای از مفتولها گالوانیزه گرم نصب می شوند (قابلیت كشش) و پوشش پلاستیكی روی این شبكه مفتولی قرار می‌گیرد علاوه بر اسكلتهای Quonset منفرد كه مهمترین مزیت آنها جلوگیری از اشاعه بیماری در شرایط حاد به سایر واحدها می باشد، گاهی اسكلتهای كمانی را بصورت بهم پیوسته می‌سازند. در این وضعیت پایه واحدها مشترك بوده و در محل تقاطع كمانهای سقفی ناودانهایی جهت هدایت آب باران و برف تعبیه می‌شود. عمل تهویه در چنین واحدهایی با استفاده از دریچه های سقفی و جانبی كه به اهرم های بالا برنده مجهز می‌باشند انجام پذیر است . در احداث چنین واحدهایی لزوم بكارگیری سیستم حرارتی قوی جهت جلوگیری از افت شدید حرارت در شبهای سرد زمستان احتیاج است. چون ایجاد نقص موقتی و جزئی در قسمتی از سیستم حرارتی به شدت به كل واحد تأثیر می گذارد. البته معمولاً بدلیل وجود سطح كمتر كه در معرض فضای خارج قرار می گیرد اتلاف حرارت كاهش خواهد یافت.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , طرح توجیهی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , دانلود پروژه کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , دانلود کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , طرح توجیه فنی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , توجیه اقتصادی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , پاورپوینت پروژه کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای،خیار , کشت گیاهان گ

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر