امروز: شنبه 1 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

ارزیابی كار و زمان تلویزیون های پارس الكتریك

ارزیابی كار و زمان تلویزیون های پارس الكتریكدسته: مدیریت
بازدید: 68 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 100 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 112

كارخانجات پارس الكتریك در تاریخ 5 اسفند سال 1341 با سرمایه 5000000ریال تأسیس و در 9 اسفند ماه همان سال بصورت شركت با مسئولیت محدود به شماره 8567 به ثبت رسید موضوع شركت ،‌تأسیس و ایجاد كارخانه صنعتی ،تولیدی و مونتاژ رادیو و تلویزیون بوده است

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

  ارزیابی كار و زمان تلویزیون های پارس الكتریك

تاریخچه :

تأسیس كارخانجات :

 كارخانجات پارس الكتریك در تاریخ 5 اسفند سال 1341 با سرمایه 5000000ریال تأسیس و در 9 اسفند ماه همان سال بصورت شركت با مسئولیت محدود به شماره 8567 به ثبت رسید . موضوع شركت ،‌تأسیس و ایجاد كارخانه صنعتی ،تولیدی و مونتاژ رادیو و تلویزیون بوده است.

 در تاریخ 22 اسفند ماه سال ، 1346 شركت از مسئولیت محدود به سهامی و پس از آن در 28 فروردین سال 1352 به سهامی خاص و سپس در 9 اسفند 1354 به شركت سهامی عام تبدیل شد .

 ظرفیت تولید سالانه كارخانجات براساس پروانه بهره‌برداری شماره 31072 مورخ 18 اردیبهشت 55 وزارت صنایع ومعادن 170000 دستگاه تلویزیون و 190000 دستگاه رادیو بر آورده شده است.

پیروزی انقلاب اسلامی و تحولات در كارخانجات پارس

 متعاقب پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی در ایجاد تحولات اسلامی دروجوه مختلف ساختار كشور در سطح صنایع ملی ، بویژه كارخانجات پارس الكتریك ، تحولات دامنه‌دار و عمیقی ایجاد شده همانگونه كه در نگرش افراد جامعه به برنامه‌های رادیو و تلویزیون ، تغییرات اساسی بوجود آمد و اقبال آنان به بهره‌گیری از برنامه‌های صدا و سیما به یكباره سطح نیاز و تقاضایشان را بالا برده ، در كارخانجات پارس الكتریك نیز برای پاسخگویی به این تقاضا در جهت ادامه تولید و بالا بودن سطح تولیدات و گسترش فعالیتها و تلاشهای پر ثمر كاركنان ، اصلاحات و تحولات عمیقی صورت گرفت .

شركتهای تابعه پارس :

 كارخانجات عظیم پارس الكتریك دارای شركتهای تابعه بسیاری با زمینه‌ فعالیتهای مختلف می‌‌باشد كه به صورت زیر است :

1) شركت لوازم خانگی پارس با 78% سهام مالكیت به تولید یخچال و فریزر می‌پردازد .

 2) شركت پارس كالری با 100% مالكیت انواع وسایل تزئینی چوبی و مبلمان اداری وغیره را تولید می‌كند .

3) شركت لامپ تصویر رنگی عالم آرابا 70% سهام انواع لامپهای تصویر رنگی در ایران را تولید می‌كند .

4) شركت مهندسی و بازرگانی پارس با 100% سهام دارای فعالیت در زمینه خرید و فروش ، واردات و تعمیر و نگهداری ابزار آلات تولیدی می‌باشد.

 5) شركت خانه‌سازی آریا با 87% سهام مالكیت ، طراح و سازنده قطعات پیش شاخته ساختمان و خانه‌سازی است .

6) شركت پارس نیك با 100% سهام مالكیت صادر و وارد كننده انواع واقسام قطعات و كالاهای الكتریكی و الكترونیكی مجاز می‌باشد .

7) شركت طراحی و مهندسی ساخت صنعت با 100% سهام مالكیت علاوه بر صادرات و واردات ، كارخانجات تولیدی – صنعتی را ایجاد و تجزیه می‌نمایند .

8) شركت عایق پلاستیك با 100% سهام مالكیت برای بسته‌بندی محصولات پارس الكتریك فومهای مخصوص می‌سازند .

9) شركت خدمات پارس با 100% سهام مالكیت كه با دارا بودن تعداد زیادی نمایندگی در سراسر كشور نقش پشتیبانی را به عهده داشته و به تعمیر ونگهداری محصولات پارس الكتریك می‌پردازد .

فصل اول

 معرفی واحد صنعتی

نمودار شماره 1-1 چارت سازمانی شركت كارخانجات پارس الكتریك[4]


1-1- سازماندهی و تشكیلات :[4]

مجموعه كارخانجات پارس الكتریك از یك سازمان منسجم و فعال برخوردار است كه تحت رهبری مقام مدیر عامل كه ریاست هیئت مدیره را نیز بر عهده دارند ، كلیه قسمتها را هدایت و رهبری و نظارت می‌‌كنند .

به منظور آشنایی با سازمان ، چارت سازمانی در ادامه آورده می شود .

اكنون با قسمتهای مختلف آشنا می‌شویم ، نخست از قسمت تولید آغاز می‌كنیم كه هدف نهایی می‌باشد .

 2-1- بخش تولید : [4]

به منظور آشنا شدن با فرایند تولید قطعات ابتدا با نظم خاصی به پیش می‌رویم و علاوه بر آشنا شدن باخط تولید با قسمتهای اصلی و جانبی درگیر نیز به مرور آشنا می‌شویم .

1-2-1- بخش تحقیق و توسعه : [4]

 در این قسمت المانهایی كه به وسیله كارخانجات معتبر جهانی ساخته شده است مورد بررسی قرار می گیرد تا پارس الكتریك همواره با تحولات تكنولوژیكی روز به روز پیش رفته و همگام باشند .

 بخش تحقیق وتوسعه به آنالیز سیستمها پرداخته و كالاها را ارزیابی می‌‌كند و كیفیتها را مورد بررسی قرار داده و پس از تحقیقات جامع ،اطلاعات تحلیلی توسط متخصصین به صورت اسنادی حاوی اطلاعات برای شناسایی كد گذاری می‌شود . پس ازانجام مراحل اولیه ازمحصول مورد نظر نمونه‌سازی می‌شود و با اطلاعات لازم برای برنامه‌ریزی واجرا به واحدهای مربوط بعدی فرستاده می شود . این تحقیقات بررسی تكنولوژی ماشین آلات ، ابزار تولیدی و ایجاد تغییر و تحول در آنها را نیز شامل می‌گردد.

 در بخش تحقیق و توسعه ، سیستمهای دیجیتالی نیز مورد بررسی و تجزیه وتحلیل قرار می‌گیرند . در این قسمت یك سیستم كدگذاری فنی اقلام كارخانجات ( كد 11 رقمی ) كه به دنبال تدوین چهارجلد كتاب كدگذاری فنی اقلام الكترونیكی و مكانیكی كارخانجات در سال 1358 انجام گرفته است به مورد اجرا گذارده می‌شود و از این طریق بیش از بیست هزار قلم مواد خام و قطعات ساخت داخل كارخانجات تحت كد اختصاصی طبقه بندی شده‌اند . علاوه بر مورد ذكر شده در این قسمت فرمهایی به نام BOM ( پارت لیست ) تهیه شده و برای هر قطعه جداگانه است . اجزای آن به صورت كدبندی شده تنظیم می‌گردد.در واقع این پارت لیستها ملاك سفارش و تولید یك محصول است .

علاوه بر وظایف فوق توسط این بخش یكسری كاتالوگهایی نیز جمع آوری می‌گردد و مجلاتی به صورت آبونه در اختیار دارند تا اگر قسمتها نیازی داشته باشند مورد استفاده قرار گیرد .

این بخش از قسمتهای الكترونیك شامل صوتی ،تصویری و دیجیتال ، مكانیك و مركز اسناد تشكیل گردیده است .

با مركز اسناد قبلاً آشنا شدیم، واحد تصویری چند وظیفه اصلی دارد شامل :

1) تأیید و انتخاب محصول : هر چیزی كه بخواهد تولید شود از خارج نمونه‌ها آورده می‌شود و این واحد از جنبه‌های فنی آنرا بررسی می‌كند و بین نمونه‌های مختلف بهترین نمونه انتخاب می‌گردد كه برای تولید معرفی می‌شود .

2) نمونه‌سازی محصول : پس از مرحله تأیید و پیش از تولید دراین قسمت نمونه‌سازی می‌شود و به واحدهای مختلف كارخانه داده می‌شود . تا به عنوان مرجع تولید قرار گیرد .

3) تهیه دفترچه راهنمای دستگاه كه به صورت فارسی نوشته می شود .

4)‌ تأیید قطعات : قطعاتی كه وارد كارخانه می شود در این قسمت بررسی می‌شود تا احیاناً متفاوت یا اشتباه نباشد .

5) رفع مشكلات واحدهای تولیدی در ارتباط با تولید : اگر از نظر فنی در قسمت تولید با مشكلاتی مواجه شوند به این قسمت اطلاع داهد تا این قسمت رفع نقص نماید .

6) تأثیر نمونه ساخته شده توسط مهندسی صنایع و تأیید برای انبوه محصول جدیدالتولید .

واحد صوتی نیز همانند واحد تصویری تقریباً همان وظایف را دارند لكن در رابطه با رادیو ضبط ، بلندگو و كلاً چیزهایی كه با صدا مربوط است ، می‌باشد .

در واحد دیجیتالی ، مانیتور و تولیدات دیجیتالی مورد بررسی قرار می گیرد ، اشكالات كلی محصول كه در تولید رخ می دهد را مورد بررسی قرار می‌دهند و اگر قابل رفع بود كه انجام می‌شود در غیراینصورت با كارخانه سازنده مكاتبه كرده و رفع نقص می كنند .

2-2-1- واحد مكانیك :

عمده كارواحد مكانیك در ارتباط با قطعات مكانیكی و بزرگ محصول است ( پلاستیكی و فلزی ) حدود 20 تا 25% قطعات مكانیكی است شامل شاسی ، بك و.... كه تعمیر و جایگزینی طرح و ... مربوط به آنها با این قسمت است . به غیر از این كارها یك سری كارهای حاشیه‌ای نیز انجام می‌دهند مانند طراحی وامور مربوط به بسته‌بندی محصول كه در این قسمت طرح كامپیوتری تهیه شده و به كمیته كارتن می‌رود كه پس از تأیید برای تصویب نهایی خدمت مدیر عامل كارخانجات می‌رسد كه در صورت تصویب نهایی برای چاپ می‌رود ، همینطور این رویه برای طراحی دفترچه راهنما نیز صادق است .

3-2-1- برنامه‌ریزی مواد و كنترل تولید :

 در این قسمت ابتدا مسائل اجرایی دقیقاً بررسی و طرح‌ریزی می‌شوند ، آنگاه لیست اقلام و مواد مورد نیاز كنترل و شیوه‌های اجرایی توسط رایانه‌های پر قدرت داده پردازی می شود ، سپس اسناد مكتوب آن با چارتهای عملیاتی برای تدارك و اجرا فرستاده منی شود ، بطور كلی پس از تهیه پارت لیست محصولات و مشخص شدن مدلها ، این قسمت آنها را آنالیز كرده و از شركتهای دو و یا گروند یك قطعات را می‌گیرند ، این قسمت درمورد اینكه چه موادی از داخل و چه موادی را از خارج تهیه كنند نیز تا اندازه‌ای تصمیم‌گیری می كنند ، خریدها اگر داخلی باشند به قسمت تداركات داخلی و اگر خارجی باشد به تداركات خارجی ارسال می شود و پس از خریداری شدن قطعات ، كالاها به انبار ریسپشن می آیند تا از آنجا هر كالایی به انبار خود منتقل گردد، دراین كارخانه انبارهای مختلفی وجود دارد كه مخصوص نوع بخصوصی از اشیاء است در انبارها یك كنترل كمی وجود دارد و تعداد را كنترل می‌كنند كه به ازاء هر قطعه یك قفسه وجود دارد ،در انبارها یك سیستم جامع انبارداری كه با رایانه كنترل می‌شود جریان دارد ، در این شركت بطور كلی انبارداری شامل سه بخش عمده ورودی، نگهداری و خروجی‌هاست .

 در كارخانجات 21 انبار شناسایی شده است كه بعضی از آنها نگهداری می شود كه باید بیرون از شركت رفته و وتعمیر گردد، حدود 15 انبار فعلاًفعال هستند كه انبارهای عمده شامل انبار مركزی كه ریسپشن داخل آناست می باشد ( ریسپشن ورود كالا) و اقلام حجیم مانند كابینت لامپ تصویر ، آهن آلات ، اجناس اهدایی به كارگران و كارمندان مانند برنج ، روغن و ... و انبار لوازم التحریر و انبار وسایل حفاظت فردی و ... در آنجا نگهداری و سپس توزیع می‌گردد.

انبار پخش نیز تابع انبار مركزی است . انبار پخش ، محصولات تولیدی را بار كامیونها كرده و به خارج كارخانه می‌فرستد . انبار دیگر انبارهای تولیدی است كه اجناس مورد نیاز تولید در كارخانجات انبار می شود تا طبق سفارشات و پارت لیستهای مربوطه كه كد بندی شده‌اند برای قسمت تولید هر قسمت در نزدیكی خودانباری دارد كه اجناس سفارش داده شده نخست به آنجا می‌رود . انبار شیمیایی محل نگهداری كلیه مواد شیمیایی شركت است . انبار تعمیرات نیز كلیه اقلام واجناسی كه به نحوی با تعمیرات سروكار دارد را نگهداری می كند مانند لوله‌های گوناگون تاسیم ، كابل و ... همچنین باید متذكر شد كه سالی یكبار انبارگردانی می‌شود و كاملاً اجناس داخل انبارها شمارش می گردد و با تولیدات و ... مقایسه شده و كسری‌ها مشخص می شوند .

4-2-1- مراحل تولید :

 یكی از قطعات اصلی تلویزیون شاسی آن است كه از المانهای مختلف الكتریكی و الكترونیكی تشكیل شده است . فرآیند آن به صورت زیر است :

 ابتدا فیبرهای آماده چاپی كه از اول طبق طرحهای تولید از نظر اندازه ، سوراخ پایه المانها ، علائم و مدارات چاپی طرح و تهیه شده است به دو صورت ماشینی و دستی روی آن مونتاژ می‌شود. ماشینهای اینسرت اتوماتیك با برنامه‌ریزی اولیه به طور خودكار در ابتدای اینسرت ، قطعات كوچك شاسی راسوار كرده و سپس قطعات ایستاده كوچك با ماشین دیگری به آن اضافه می شود . باسرعت عمل این ماشینها از اتلاف وقتو سرمایه و غیره صرفه‌جویی می‌گردد.

برای اطمینان از سالم بودن قطعات ، شاسی‌ها دقیق با چشم چك می شوند . این كنترل از ابتدا تا انتهای محصول ادامه پیدا می‌كند . شاسی‌ها پس از مراحل طی شده برای اینسرت بزرگ به قسمت دستی آورده می شوند ، كاركنان قطعات مختلف را مرحله به مرحله با دست روی شاسی سوار میكنند و هر كس با توجه به شرح وظایف ، كار خود را انجام می‌دهد . یكی از المانها كه روی شاسی‌ها نصب می‌شود ، سیمها واتصالات است كه خود فرایند تولید جدایی دارد ، در واقع این سیمها در كارگاه سیم بری بریده وطبق دستورالعمل دسته‌بندی می‌گردد.

این سیمها كه به وسیله ماشینهای نیمه‌خودكار تهیه می شود برای تكمیل به واحدهای دیگری میروند وتوسط ماشینهای مخصوصی ، قسمتهای مورد نظر تهیه می گردد.

 در این قسمت سیمهای افشان پس از بریده شدن ، قسمتهای لخت شده آنها به یكدیگر تابیده و در قالبهای مخصوصی قرار داده می‌شود و سپس پلاستیك به روی آن قسمتها تزریق می گردد. دراین كارگاه همچنین سوكتهای مخصوصی ساخته می شود .

بعد از مرحله سوار كردن قطعات مذكور و سیمهای قطعه روی شاسی و كنترل هر مرحله ، محصول به قسمت نهایی می‌رود تا قطعات بزرگ روی آن نصب شود . پس از نصب قطعات بزرگ روی شاسی ، شاسی‌ها از قسمت دستی برای لحیم كاری با نوار نقاله به قسمت لحیم كاری فرستاده می شود . لحیم كاری به صورت نیمه خودكار و خودكار انجام می‌گیرد .

پیش از لحیم كاری برای زدودن گردوغبار و چربی‌ها با محلول ویژه‌ای زیر شاسی‌ها (‌محل لحیم كاری) شسته وخنك و خشك شده و وارد حوضچه‌های مذاب قلع می‌گردد تا لحیم كاری انجام شود ، دود و دم حاصل توسط سیستم تهویه موجود به خارج منتقل می شود .

بعد از این مرحله شاسی برای مونتاژ به خط دیگری منتقل می گردد و تكمیل لحیم كاری در این قسمت به صورت دستی انجاممی گیرد و ضایعات انتهای سیمها چیده می شود . دراین خط درستی كار المانها توسط تكنسینها ورایانه تست ICT می‌شود و پس از حصول اطمینان مهر تأیید زده می شود . در مرحله بعدی از نظر كارآیی صوت و تصویر تنظیم و كنترل می گردد .در هر شاسی كه عیب و نقصی مشاهده شود برای عیب یابی و رفع عیب به تعمیركاران این خط ارجاع داده می‌شود . شاسی‌هایی كه در این قسمت غیر قابل تغییرباشند برای بازسازی به قسمت دیگری فرستاده می شوند .

 همانگونه كه گفته شد در قسمت مونتاژ قطعات بزرگ ، شاسی ، كابینت و بك كه قسمت عقب تلویزیون است با یكدیگر مونتاژ می گردد بنابراین بهتر است مراحل ساخت قطعات پلاستیكی توضیح داده شود .

 ساخت قطعات پلاستیكی مستلزم طراحی و محاسبات اولیه است كه پس از طراحی و ساخت در قالبهای دقیقی روی ماشینهای تزریق پلاستیك نصب می شوند . با این ماشینها كه تا 50تن فشار برای مرغوبیت بیشتر محصولات فشار وارد می كنند ،‌مواد پلاستیكی مخصوصی به قالبها تزریق شده ونهایتاً قطعات پلاستیكی تلویزیون بدست می آید ، آنگاه سوراخهای مورد نظر در آن ایجاد می شود و برای رنگ آمیزی و چاپ علائم ونشانه‌ها به كارگاه رنگ كاری می‌رود و با گذر از تونل خشك كن پس از رنگ آمیزی در قسمت چاپ كن ، موارد مورد نظر بروی آن چاپ می‌گردد.

اكنون به داخل خط اصل بر می‌گردیم ،پس از تكمیل شاسی‌ها ، قطعه مهم لامپ تصویر مونتاژ می‌شود و بلندگوها به آن افزوده می گردد و به خط مونتاژ نهایی شاسی می‌رود .

 پس از ارتباط سیمهای بلند گو وكنترل و .... اكنون تلویزیون آماده روشن شدن است و از این خط خارج شده و به قسمت آزمایش تنظیمات صوت و تصویر می‌رود و در صورت سالم بودن اسناد تلویزیون و تولید آن تهیه وتنظیم می‌شود .

 برای حصول اطمینان از درستی كاركرد دستگاه تلویزیون ، این محصول به محل لایف تست می رود ، در این مكان تلویزیون برای مدت نسبتاً طولانی روشن باقی می‌ماند و پس از اتمام این آزمایش به قسمتی می‌رود تا به صورت روشن با زدن ضربه به قسمتهای مختلف آن و وارد آوردن شوك نقصهای احتمالی آنرا پیدا كنند . پس از این مرحله محصول آماده بسته‌بندی می گردد تا در نهایت بسته‌بندی وبه انبار فرستاده شود . لازم به توضیح است كه اولاً در قسمت پلاستیك سازی 30 دستگاه تزریق پلاستیك وجود دارد و در این قسمت علاوه بر قطعات بزرگ پلاستیكی ، بخش سیم سازی كه كارپرچ كردن و دوشاخه سازی سرترمینالهای سیمها را به عهده دارد نیز در این قسمت فعال است كه برای چك كردن سیمها واطمینان از نداشتن قطعی سیمها ، آنها را به صورت رندوم چك می‌كنند . ثانیاً باید متذكر شد كه برای بسته‌بندی محصولات هم كارتنهای بسته‌بندی و هم انواع فومها به اندازه‌های مختلف تولید می‌شود ، لذا لازم است مختصری راجع به فوم‌سازی بحث شود .

در كارگاه فوم سازی ابتدا موادخام پلی استرین قابل انبساط می‌باشد از داخل سیلو با دستگاه مكش به داخل سه ماشیسن كه مجهز به مكش كننده می باشند ( ماشینهای فوم سازی ) كشیده می شوند و به صورت اتوماتیك بخار 80 تا 90درجه سانتی‌گراد به آن فومها با فشار وارد می‌گردد سپس قالب باز شده و به آن می‌ریزند( به صورت اتوماتیك ) تاخنك شود آنگاه قطعه فوم را جدا می كنند . آب استفاده شده جهت خنك كردن برای خنك شدن به برج خنك كننده می رود تا دوباره خنك و مورد استفاده قرار گیرد .

 علاوه بر تلویزیون كه محصول اصلی این كارخانه می باشد ، محصولات جانبی نیز تولید می شود مانند بلندگو كه در خط جداگانه‌ای صورت می گیرد و ابتدا واشر پرچ می‌شود و روی فریم نقطه جوش می‌ خورد سپس یك ترمینال ساخته شده و به آن پرچ می گردد و بعد از چسب كاری یك مگنت خام به آن اضافه می شود و دوباره چسب خورده و كوئل و دمپر مربوطه با چسب اضافه می شود آنگاه كوئل پیپربه آن چسبانده شده و داست گپ اضافه می شود ودر قسمت لحیم كاری دوسیم ارتباطی خارجی بلند گو به بلند گو لحیم می‌گردد و در نهایت یك درپوش به روی قسمت مغناطیسی قرار می گیرد كه بار مخالف دو آهنربا را خنثی نماید تا در تلویزیون باعث نشود تا آهنربای بلند گو با لامپ تصویر تلویزیون ایجاد اختلال نماید ،‌البته با توجه به اینكه قسمت مغناطیس در ابتدا خاصیت مغناطیسی ندارد پیش از گذاردن درپوش ، قطعه را توسط دستگاه مغناطیس كن ، به صورت آهن ربا در می آورند .

 محصول دیگر كه جانبی بوده و در تلویزیون كاربرد دارد سیم بودبین ودگازینگ می‌باشد كه در ابتدا كاغذ به صورت نوار رولی از داخل دستگاه Paper Varnish Coating Machine كه محتوی چسبب نیز می باشد و داخل آب گرم قرار دارد تابه حالت مایع باقی بماند ، عبور كرده و كاغذ به چسب آغشته می گردد، آنگاه به آن الكل می‌زنند و به صورت استوانه‌هایی با قطر 1 سانتی‌متر در می آیند و به طولهای 16 میلیمتر برش می خورند ( به صورت اتوماتیك ) سپس توسط ماشین VC Winding سیم پیچها روی استوانه‌های كاغذی 16 میلیمتری وصل می‌شوند و دو طرف سیمها آزاد می باشند و دو سر مذكور در قسمت قلع مالی ، قلع اندود می گردند و برای استفاده در رادیو ( بلندگو) و نیز در تلویزیون آماده می شود . در قسمتی دیگر تولید مانیتور جریان دارد كه اول لامپ تصویر بروی ترانت كابینت مونتا شده و تنظیم ولتاژ 140 و 55 ولت انجام می گیرد، نور نیز تنظیم شده ورنگ وابعاد هندسی را تنظیم وكنترل می كنند ،آنگاه آماده بسته‌بندی می شود . در قسمت دگازینگ سازی ابتدا دستگاه سیم پیچی از قرقره سیم مسی را كشیده و 125دور را درهم میكند و سپس روكش می گردد ( البته با دست این عمل انجام می‌گیرد یعنی سیمهای تابیده شده به داخل روكش كه در میانه شكاف دارد گذارده می شود ) بعد برای دوخت حرارتی فرستاده می شود تا سیم كامل شود بعد سوكت به سر سیم وصل شده وقلع كاری می‌شود و با زدن نوار چسب به دو سر اصلی سیم اتصال زده می شود و در نهایت تست ظاهری و الكتریكی انجام می گیرد .

لازم به ذكر است كه این سیم برای تلویزیونهای 21 اینچ ، 125 دور و برای 14 اینچ ، 60 دور سیم است .

در خط تولید رادیو ضبط ابتدا به صورت دستی قطعات روی مدار چاپی اینسرت شده ( به صورت تقسیم كار در طی 18 ایستگاه كاری ) آنگاه در دیگ قلع ،مانند تلویزیون قلع كاری می‌گردد واجناس پیش ساخته مانند بك و كابینت روی آن سوار شده و تست مكانیكی و الكترونیكی انجام می گیرد .یعنی در قسمت رادیو ، SW, FM,AM تنظیم می گردد و در قسمت ضبط ، كاركرد ضبط صوت و پخش صوت نوار كاست چك می‌شود در قسمت نهایی كار تكمیل تر شده و طیف فركانسی و كاست تست میشود كه به آن جنرال تست می‌گویند و برای بسته‌بندی می‌رود .

3-1- بخش بازرگانی : [4]

این بخش كه تحت كنترل معاونت بازرگانی می‌باشد ، به طور كلی درزمینه خرید و فروش اقلام و كالاها و بازاریابی محصولات تولیدی فعالیت دارد .

این بخش شامل :

1)                   مدیریت فروش ،

2)                   مدیریت خرید ،

3)                   بازاریابی و صادرات می‌باشد .

پس از اینكه برنامه خرید از قسمت برنامه‌‌ریزی تولید و كنترل مواد به این قسم می‌رسد ، كل خریدها تفكیك می‌گردد،‌و بنا به شرایط خاصی خود از داخل و خارج كشور تهیه می‌گردد ابتدا سفارشات توسط كارشناسان سفارشات خارجی و داخلی مورد تجزیه وتحلیل وتصمیم قرار می‌گیرند ، چنانچه محصولی قابل تهیه از بازار داخلی باشد به مدیر تداركات داده می‌شود و او نیز به خرید داخلی می‌دهد تا پس از استعلام از شركتهای معتبر ، محصول مورد نظر را با كیفیت مناسب و قیمت مطلوب تهیه كنند چنانچه محصولی باید از خارج از كشور تهیه گردد ، ابتدا كار كارشناسی انجام گرفته ، كارشناسان استعلام بها را از منابع تایید شده انجام می‌دهند و پروفورم یا پیش فاكتور مربوطه را گرفته و براساس تعیین نامه خرید بررسی می‌گردد آنگاه به كمیسیون خرید پس از تحقیق مبلغ ، گزارش خود را تسلیم مدیر عامل و سپس هیئت مدیره می كند و پس از كسب مجوز لازم ، اقدام به گرفتن سایر مجوزهای مربوطه از ارگانهاییكه ممكن است به نحوی در خریدهای خارجی درگیر باشند شامل وزارت صنایع ، بازرگانی ، انرژی اتمی ، مخابرات ، استاندارد و.... می‌باشد ، در مرحله بعدی كارهای بیمه جنس یا اجناس مورد نظر انجام گرفته و پرونده آماده می گردد و برای گشایش اعتبار تایید شده و در امورمالی ، بودجه تامین می گردد ،سپس مجوزمربوط به بانك مركزی برای اخذ مجوز ارزی فرستاده می شود و از طرف بانك و شماره اعتبار اعلام شده و با شرایط اعتبار به فروشنده ابلاغ می‌گردد، در نهایت فروشنده براساس شرایط اعتبار جنس یا اجناس مورد نظر را تهیه كرده و می‌فرستد ؛ از طرفی اسناد حمل از بانك به قسمت ترخیصی فرستاده میشود و ترخیصی كالا از گمرك انجام می‌گیرد.

 بطور كلی خریدها به سه صورت خرید نقدی ، استعلام و خرید بصورت چك و یا به صورت قراردادی انجام می‌شود و سه برگ اصلی برای وصول مبلغ مورد نظر از حسابداری مورد نیاز است كه عبارتند از : درخواست خرید ،‌فاكتور فروشنده و رسید كالا ، خریدهای قراردادی چند صورت دارد . مثلاً كالاهایی كه باید سفارش ساخت داده شوند مانندلامپ تصویر اگر برای نمونه 500 عدد بخواهند از شركت مورد نظر درخواست می كنند ، اگر در زمان سفارش شركت اقلام سفارشی داشت كه می گیرند ولی اگر موجود نبود قرارداد ساخت بسته می شود ؛ و یا مثلاً در مورد ساخت نوار نقاله و ...

نوع دیگر ، پیمانكارهایی گوناگون مانند پروژه‌های ساختمانی ، تاسیساتی و ... است كه قرارداد در قسمت تداركات بسته شده و بر حسن انجام كار و پرداختها نظارت می‌شود ، یا قراردادهای سم پاش محوطه‌ یا قرارداد آتش نشانی و امثالهم كه به این صورت انجام می شود . بطور كلی تداركات و تهیه به موقع اجناس و كالاهای گوناگون و مورد نظر تولید كه گاه متجاوز از صدها قلم و قطعه است ، بسیار حائز اهمیت می‌باشد كه از وقفه‌های تولید جلوگیری می‌كند ، همینطور نگهداری طبقه‌بندی ، بسته‌بندی و توزیع اجناس براساس سفارشات از مكانیزم دقیقی كه بر مبناء اصول علمی پیروی می‌كند استوار است .

جهت دریافت فایل ارزیابی كار و زمان تلویزیون های پارس الكتریك لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

برچسب ها : ارزیابی كار و زمان تلویزیون های پارس الكتریك , دانلود ارزیابی كار و زمان تلویزیون های پارس الكتریك , پارس الكتریك , تلویزیون های پارس الكتریك , سازماندهی و تشكیلات , واحد مكانیك , برنامه‌ریزی مواد و كنترل تولید , مدیریت , كارخانجات پارس الكتریك , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر