امروز: شنبه 1 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

نقش Routerدر مسیریابی

نقش  Routerدر مسیریابیدسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 85 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 114 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 40

امروزه دنیا به نیروی متخصص و زبده در زمینه‌ی فناوری اطلاعات نیاز مبرم دارد واین نیاز در هیچ زمینه‌ای به اندازه‌ی تخصص در تكنولوژی شبكه و مسیریابی، بطور جدی احساس نمی‌شود مسیریابی و هدایت اطلاعات همان عاملی است كه جهان را به یك گردهمائی مردمی و دهكده كوچك تبد یل كرده است همیشه تكنولوژی مسیریابی با پیچیدگی‌ها و مشكلات خاص خود مواجه بوده و هست

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

نقش  Routerدر مسیریابی

مقدمه

امروزه دنیا به نیروی متخصص و زبده در زمینه‌ی فناوری اطلاعات نیاز مبرم دارد واین نیاز در هیچ زمینه‌ای به اندازه‌ی تخصص در تكنولوژی شبكه و مسیریابی، بطور جدی احساس نمی‌شود.

مسیریابی و هدایت اطلاعات همان عاملی است كه جهان را به یك گردهمائی مردمی و دهكده كوچك تبد یل كرده است.

همیشه تكنولوژی مسیریابی با پیچیدگی‌ها و مشكلات خاص خود مواجه بوده و هست . ابزارهای مسیریابی نسبتاً گران هستند و حیات بسیاری از شرکت ها و سازمانها  (بالاخص مؤسسات تجاری) به این ابزارها و ابسته‌اند، به همین دلیل اغلب شركت‌ها و سازمان‌ها ترجیح می‌دهند مهندسین مجرب و متخصص را به خدمت بگیرند تا اولاً زمان و هزینه‌ی زیادی صرف كسب تجربه‌ی این افراد نشود؛ ثالثاً تحویل دادن یك مسیریاب مثلاً پنجاه هزار دلاری به یك فرد زبده و مجرب مخاطره‌ی كمتری دارد.

لذا این مطالب به درد افرادی می‌خورند كه تصمیم دارند معلومات تخصص خود را گسترش بدهند و به یك حرفه‌ای تبدیل شوند.

تاریخچه

در دهه‌ی شصت و هفتاد فقدان ابزارهای مسیریابی هوشمند مشكل حادی نبود زیرا شبكه‌هائی كه نیاز به ارتباط با یكدیگر داشتند می‌توانستند از تكنولوژی سوئیچ بسته (هر چند با سرعت و كارائی ناچیز) استفاده كنند. در آن زمان كامپیوترهای شخصی وجود نداشت.

پس از آنكه PC بعنوان یك كامپیوتر كوچك، كامل و همه‌ی منظوره در محیط‌های كاری (و حتی منزل افراد) پذیرفته شد و جا افتاد، متخصصین این رشته با مسائل جدیدی مواجه شدند.

PC یك كامپیوتر مستقل محسوب می‌شود و همانند یك كامپیوتر Mainframe به اتصال مستقیم با كانال اصلی شبكه احتیاج دارد. بعنوان مثال اگر تكنولوژی برقراری ارتباط بین كامپیوتر مبتنی بر «توپولوژی حلقه» (Ring) باشد، اتصال 60 كامپیوتر PC (و آن هم با پهنای باند 4Mbps) كارائی شبكه را بسیار كم خواهد كرد.

پس از ظهور PC و استقبال چشمگیر از این پدیده كه نتیجه‌ی مستقیم قیمت ارزان و قابلیت بالای آن بود، متخصصین شبكه و صاحبان صنایع به ساخت مسیریاب برای اتصال شبكه‌های كوچك و محلی ترغیب شدند. بدین ترتیب می‌شد تا شبكه‌های محلی كوچك و با راندمان بالا طراحی و پیاده كرد و ارتباط مابین آنها را از طریق مسیریاب برقرار نمود.

با استفاده از یك مسیریاب دیگر لازم نبود كه همه‌ی ماشین‌های شبكه از سخت‌افزار، نرم‌افزار و پروتكل ارتباطی یكسان استفاده كنند و بدین ترتیب انعطاف لازم در توسعه‌ی انواع سخت افزار و نرم افزار‌های شبكه پدید آمد .

شبكه‌های كوچك محلی، كارآمدتر و قابل مدیریت هستند؛ پس می‌شود یك شبكه‌ی بزرگ را به چند شبكه‌ی كوچك شكست و با استفاده از مسیریاب ارتباط آنها را برقرار ساخت.

شاید بتوان بنیانگزاران تكنولوژی مسیریابی را Lerner و Bosack دانست. این دو نفر بدون حمایت مالی و با سرمایه‌گذاری شخصی، تحقق و توسعه‌ی تكنولوژی مسیریاب را آغاز كردند. پس از دو سال كار آنها به نتیجه رسید و اولین مسیریاب را عرضه كرده و آن را در دانشگاه استنفورد بكار گرفتند.

شركت سیسكو اولین مسیریاب خود را در اكتبر سال 1984 به بازار عرضه كرد.

فصل 1 

1-1 مسیریابی و اینترنت

در بدو دهه‌‌ی هشتاد كه سیل كامپیوترهای شخصی به سمت فروشگاه‌ها روانه شد شبكه‌های كوچك (Bulletin Board Service) BBS در پهنه‌ی كشورها سربرآوردند. از طریق سرویس دهنده‌های BBS كه بطور معمول در محیط‌های دانشگاهی بزرگ قرار داشتند (چون قادر به تهیه‌ی مدیریت تكنولوژی لازم بودند)، كاربران می‌توانستند از درون منزل خود شماره‌گیری كرده و (از طریق خط تلفن) به این شبكه‌ها وارد شوند.

جمیع كاربران BBS می‌توانستند ازطریق شماره‌گیری به یك ماشین مشخص در شبكه BBS متصل شده و به اطلاعات، اخبار، خدمات گفتگو و گپ زنی (chat) ، خدمات پیام رسانی (سرویس e-mail قدیم) دسترسی داشته باشند. این اجتماع كوچك از كاربرانی كه از طریق مودم به یك BBS بزرگ متصل می‌شدند، حلقه‌های كوچكی از شبكه اینترنت فعلی را تشكیل دادند.

بزرگترین عیب BBS در فقدان ارتباط بین آنها بود یعنی كاربران یك BBS فقط می‌توانستند از خدمات شبكه‌ی خود استفاده كنند و امكان ارتباط بین BBS های مختلف وجود نداشت. بیش از پنج سال كاربران نقاط مختلف دنیا بدون آنكه چیزی از تكنولوژی BBS بدانند با وصل به BBS دانشگاه محل خود با غریبه‌هائی كه شاید در كشور دیگری بودند گفتگو می‌كردند. سرانجام پس از آنكه محصولات مسیریابی  به بازار و دانشگاه‌ها عرضه شد، BBSهای مجزا شروع به اتصال و ارتباط با یكدیگر كردند. بدین ترتیب یك كاربر نه تنها می‌توانست به BBS دانشگاه  خود متصل شده و اطلاعاتی را از این دانشگاه دریافت كند بلكه می‌توانست به اطلاعات دانشگاههای دیگر  نیز دسترسی داشته باشد.

1- 2 عناصر اصلی در یک روتر سیسکو

1-2-1 اینترفیس ( Interfaces ) .با استفاده از اینترفیس ها  ، امکان استفاده از روتر فراهم می گردد . اینترفیس  ها شامل  پورت های سریال و اترنت  مختلفی می باشند که از آنان به منظور اتصال روتر به شبکه LAN استفاده می گردد .هر روتر با توجه به پتانسیل های ارائه شده ، دارای اینترفیس های متعددی است . برای هر یک از اینترفیس های روتر از یک نام خاص استفاده می شود . جدول زیر برخی از اسامی متداول را نشان می دهد .

جهت دریافت فایل نقش  Routerدر مسیریابی لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

برچسب ها : نقش Routerدر مسیریابی , دانلود نقش Routerدر مسیریابی , کامپیوتر , Router , اینترفیس , مسیر یابی و اینترنت , مسیریابی , فراگیری واسط كاربری در سیستم عامل IOS , سخت افزار داخلی , استفاده از روتر برای ارتباط به اینترنت , نرم افزار , سخت افزار , زبان برنامه نویسی , برنامه نویسی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر