امروز: شنبه 1 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان

گزارش کاراموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختماندسته: فنی و مهندسی
بازدید: 40 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 18 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 33

گزارش کاراموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان در 33 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان در 33 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه

بنام تنهاترین یار تنهایی

گزارش كارآموزی ( 1 ) رشته عمران را كه بعد از پیمودن 2 ترم در تابستان سال 1384 كه همراه با خلاصه ای از مطالب در مورد ساختمان سازی و همچنین گزارش كار روزانه و نقشه های اجرایی و نقشه های شهرداری و نیز حاوی تعدادی عكس از ساخت و ساز پروژه است را تقدیم به استاد ارجمند جناب آقای امیری دلوئی می كنم .

قبل از آغاز مطالب جا دارد از استاد راهنما جناب آقای مهندس............ كمال تشكر و قدردانی را داشته باشم و همچنین مهندس ................ كه قبول كردند تا بنده در پروژه خیام 18 دوره كارآموزی خود را بگذرانم و تجربیاتی كسب كنم و جناب آقای ............. معمار پروژه كه در تمامی طول دوره به سوالات بنده پاسخ می گفتند تشكر می كنم.




كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان :

این ساختمان از نوع مسكونی می باشد و جزء ساختمانهای فلزی بشمار می رود . در این نوع ساختمان برای ساختن ستونها و پلها كه از پروفیل فولادی استفاده می شود و بار سقفها و دیوارها و جدا كننده ها بوسیله تیرهای اصلی به ستون منتقل شده و بوسیله ستونها به زمین منتقل می گردد .

همچنین برای اتصالات از نبشی و تسمه و برای زیر ستونها از صفحه فولادی استفاده می شود و معمولاً دو قطعه را بوسیله جوش به یكدیگر متصل می نمایند و سقف این ساختمان از نوع تیرچه بلوك می باشد .



بتن :

بتن كه یكی از عوامل و اساسی ترین مصالح در ساختمان سازی است باید به خوبی و در شرایط ایده آل تشكیل شود . پس در اینجا لازم است كه مقداری درباره بتن بحث شود .

بتن : به مخلوطی از سنگدانه ها كه با سیمان به یكدیگر چسبیده شده اند بتن گفته می شود . چون قسمت اعظم بتن از ذرات سنگهای شكسته و ماسه تشكیل شده است ، به آنها سنگدانه گفته می شود . ماده ای كه سنگدانه ها را به هم می چسباند سیمان نام دارد و به آن ماتریس یا خمیر گفته می شود .

مخلوط های بتن : در Bs5328 ( 1981 ) مشخصات مخلوط های مختلف بتن شامل بتن مخلوط آماده ارائه شده است . یك مجموعه از مخلوط های بتن مطرح شده در این استاندارد یعنی مخلوط های مقرر معمولی برای كارهای عمومی ساختمان مانند پی ها و كف ها مناسبند . از این مخلوط ها باید به جای مخلوط های اسمی ، حجمی ، سنتی گذشته ( مانند مخلوط 6 : 3 : 1 سیمان – سنگدانه ریز و سنگدانه درشت ) استفاده كرد . مخلوط های مقرر كه با وزن خشك سنگدانه های لازم برای 100 كیلوگرم سیمان به سنگدانه ها به دست می دهند و چون مخلوط ها بر اساس وزن خشك سنگدانه ها اندازه گیری می شوند . امكان كنترل دقیق محتوای آب و بنابراین مقاومت بتن وجود دارد .

مخلوط های مقرر با حروف و شماره به صورت C15P , C10P , C7.5P , C30P , C25p , C20P مشخص می شوند .

حرف C بیانگر ‹‹ فشاری Compressive›› ، حرف P بیانگر (( مقرر- ثابت presribed )) و عدد نشانگر مقاومت خرد شدگی قابل انتظار نمونه مكعبی 28 روزه بتن بر حسب نیوتن بر میلیمتر مربع N/mm2 است . مخلوط مقرر ، نسبت های مخلوط را جهت ایجاد درجه مقاومت بتن مناسب اكثر كارهای ساختمانی به جز بتن مسلح ( بتنی كه در آن از تیكه های فلزی كوچك نیز به كار رفته باشد ) طراحی شده مشخص می سازد .



پی : وظیفه پی ساختمان تحمل بارها و انتقال آنها به زمین است . پی بخشی از دیوارها ، جرزها و ستونها است كه در تماس مستقیم با دیوارها ، جرزها و ستونها به عنوان پی و بخشی از دیوار ، جرز یا ستون كه در زیر زمین و در زیر لایه افقی عایق رطوبتی قرار دارد به عنوان دیوار ، جرز یا ستون یا فونداسیون شناخته می شود .

پی این ساختمان از نوع پی نقطه ای بوده ( پی نقطه ای برای ساختمانهایی كه بار آن به طور متمركز به زمین متصل می شود ، ساخته می شود )



لایه های پی های نقطه ای به شرح زیر است :

1-   زمین مناسب

2-   بتن مگر

3-   میلگردهای كف پی

4-   بتن اصلی

5-   صحفه زیر ستون



زمین مناسب

زمینی برای پی سازی مناسب است كه قدرت مجاز آن تاب تحمل وزن ساختمان را داشته باشد و از طریق آزمایش مكانیك خاك تعیین میگردد .

برای انتخاب پی مناسب از روی جداول یا طراحی یك پی باید بارهای روی پی را محاسبه كرد و ماهیت خاك زیرین ، ظرفیت باربری آن ، رفتار احتمالی آن تحت تاثیر تغییرات فصلی و سطح آب زیر زمینی و احتمال حركت زمین را مشخص نمود .



بتن مِگر :

اولین قشر پی سازی در پی های نقطه ای پی مِگر می باشد . مقداری سیمان در بتن مِگر ، در حدود 100 الی 150 كیلوگرم در متر مربع است و به دو دلیل از آن استفاده می كنند .

1-   برای جلوگیری از تماس مستقیم با خاك

2-   برای ایجاد سطح صافی برای ادامه پی سازی



میلگردهای كف پی :

برای جلوگیری از تركیدن بتن ، در محل تارهای كششی میلگردهای فولادی قرار میدهند . این آرماتورهای شبكه ای را از قبل به اندازه مناسب ( در حدود 5 سانتی متر كوچكتر از ابعاد پی ، 5/2 سانتی متر از هر طرف ) بافته شده است . در كف پی قرار داده و زیر آن را با تكه های كوچك سنگ و یا تكه های بتن قدری بالاتر از كف پی قرار میدهند به طوریكه در موقع بتن ریزی این شبكه كاملاً در بتن غرق شود .



بتن اصلی :

بتن از مخلوط شن و ماسه و سیمان و آب و مواد مضاف با درصدهای خاص خودشان تشكیل میگردد.



صفحه زیر ستون :

چنانچه پی ریخته شده جهت ستون فلزی باشد برای آنكه فشار وارده از ستون در سطح پی تقسیم شود زیر ستون روی پی صفحه ای فلزی كه ابعاد آن با محاسبات تعیین می شود قرار می دهند . چون ممكن است به ستون بجز بارهای عمودی نیروهای جانبی نیز وارد شود .

صفحه زیر ستون را بوسیله میلگردهائی در بتن محكم می كنند .

برای این منظور به طریق زیر میتوان عمل كرد :

4 عدد میلگرد با نمره زیاد مثلاً 20 یا 22 یا بیشتر كه سر آن به صورت چنگك یا گونیا خم شده و سر دیگر آنرا پیچ و مهره كرده اند در بتن قرار می دهند و در صفحه زیر ستون نیز چهار عدد سوراخ درست مقابل این چهار میلگرد ایجاد می نماییم و میلگردها را از داخل سوراخ صفحه رد نموده و با مهره محكم می نماییم . به این میلگردها بولت می گویند.

شناژ :

این ساختمان دارای 8 شناژ می باشد .

برای آنكه پی های نقطه ای به همدیگر متصل بوده و در موقع نشت ساختمان و یا تكانهای ناگهانی با همدیگر كار كنند پی های نقطه ای را بوسیله شناژ به همدیگر متصل می نمایند .

اجزاء تشكیل دهنده ساختمانهای فلزی :

ساختمانهای فلزی از اجزاء مهم زیر تشكیل می شود :

1-   ستونها

2-   پل یا تیرهای اصلی

3-   تیرچه ها

4-   پروفیلهای اتصال و میله مهار





ستونها : در ساختمانهای فلزی به آن قسمت از اجزاء كه تحت نیروی فشاری واقع هستند را ستون می گویند . بار سقفها بوسیله پلها به ستونها منتقل شده بوسیله ستونها به زمین  منتقل می گردد .

قسمت های مختلف ستون :

الف – قسمتهای اصلی ستون

ب – تسمه های اتصال دهنده

ج – صفحه های تقویتی

د – جوش

هـ – اتصال ستون به صفحه زیر ستون



الف – قسمتهای اصلی ستون

قسمت اصلی ستون عبارت است از آنروفیلی كه بارهای فشاری را تحمیل می كند .

ب – تسمه های اتصال دهنده :

در ساختمان فلزی ممكن است ستون از دو عدد تیر آهن I و یا دو عدد ناودانی و یا چهار عدد نبشی و غیره تشكیل شده باشد كه این پروفیل ها می باید به یكدیگر متصل شود . معمولاً این پروفیلها را بوسیله تسمه به یكدیگر متصل می نمایند.

ج – صفحه های تقویتی :

گاهی ممكن است ستون انتخاب شده از لحاظ شماره تیرآهن برای كلیه طبقات مناسب بوده و فقط برای یك یا دو طبقه پایین كه بار بیشتری را تحمل می نماید ضعیف باشد . در این صورت ممكن است مهندس محاسب برای تقویت ستون ورقهای تقویتی سراسری پیشنهاد نماید . در این صورت دیگر برای اتصال ستون در این قسمت از تسمه استفاده نمی گردد .

اگر نیروهای وارده در پای ستون زیاد باشد و احتمال خم شدن نبشی ها در محل اتصال ستون با صفحه زیر ستون موجود باشد دو یا سه قطعه تسمه بصورت لچكی ( مثلثی ) بین دو بال نبشی قرار داده و بخوبی جوش می دهند تا از خم شدن نبشی جلوگیری نمایند .

از این قطعات لچكی در نبشی های زیر سرپلها كه دارای بار زیاد می باشد نیز استفاده می گردد ضخامت این لچكها در حدود 10 الی 12 میلی متر می باشد .

د – جوش :

متداول ترین وسیله اتصال دهنده قطعات فلزی به یكدیگر در ایران جوشكاری می باشد كه معمولاً از دستگاههای جوش برقی بسیار استفاده می شود كه در این پروژه نیز به همین طریق قطعات فلزی را به یكدیگر جوش دادند .

هـ اتصال ستون به صفحه زیر ستون :

ابتدا باید صفحه زیر ستون قبلاً كاملاَ تراز و در یك سطح گذاشته شده باشد و سطح انتهائی ستون یعنی محل اتصال آن به صفحه زیر ستون باید كاملاً  هموار بوده بطوریكه در موقع قرار دادن آن روی صفحه تمام نقاط آن با صفحه در تماس باشد . آنگاه ستون را بلند كرده و در محل خود قرار میدهند . لازم به یادآوری است كه ستون را اغلب با جرثقیل بلند میكنند .



تاریخ : 29/5/

جهت باد : شمال شرق                 فشار هوا : ( Hpa ) : 1012

درجه حرارت : 34-27              وضعیت هوا : آفتابی

تعداد مهندسان در كارگاه : 1       تعداد كارگر ماهر : 2      تعداد كارگر معمولی : 5

امروز به جوش دادن صفحات تقویتی به ستونها پرداخته شد به طوریكه بوسیله خط جوشهای 15 سانتیمتری  به فواصل 30 سانتیمتری از یكدیگر در طرفین اتصال و صفحات و ستونها پرداخته شد و همچنین وسط صفحات ( از داخل بند انگشتی) صفحات را به ستونها جوش دادند .

- 1 بشكه گازوئیل – 1 موتور جوش كه با نیسان وارد كارگاه شد .



تاریخ : 30/5/

جهت باد : شمال شرق                 فشار هوا : ( Hpa ) : 1012

درجه حرارت : 35-28              وضعیت هوا : آفتابی

تعداد مهندسان در كارگاه : 1       تعداد كارگر ماهر : 1      تعداد كارگر معمولی : 4

امروز كماكان به جوش دادن ورقهای تقویتی به ستون ها پرداخته شد و همچنین جوش دادن تسمه ها كه برای اتصال دو ستون بایكدیگر است پرداختند .

دو گالن گازوئیل .



تاریخ : 31/5/

جهت باد : جنوب                       فشار هوا : ( Hpa ) : 1014

درجه حرارت : 31-24              وضعیت هوا : آفتابی

تعداد مهندسان در كارگاه : 1       تعداد كارگر ماهر : 2      تعداد كارگر معمولی : 4

امروز همچنان به تقویت ستونها پرداخته شد .

- دو دستگاه موتور جوش را كه دیروز خراب شده بودند را بوسیله دو نیسان از كارگاه خارج كردند و دو دستگاه موتور جوش جدید به وسیله دو نیسان به داخل كارگاه آورده شد .



تاریخ : 1/6/

جهت باد : جنوب شرق               فشار هوا : ( Hpa ) : 1015

درجه حرارت : 32-24              وضعیت هوا : آفتابی

شهرداری كار را به دلیل پیشرفت غیر مجاز پلمب كرد .



تاریخ : 2/6/

جهت باد : جنوب شرق               فشار هوا : ( Hpa ) : 1015

درجه حرارت : 29-24              وضعیت هوا : آفتابی

شهرداری كار را به دلیل پیشرفت غیر مجاز پلمب كرد .


تاریخ : 3/6/

جهت باد : شرق                         فشار هوا : ( Hpa ) : 113

درجه حرارت : 32-25              وضعیت هوا : آفتابی

شهرداری كار را به دلیل پیشرفت غیر مجاز پلمب كرد .





تاریخ : 4/6/

جهت باد : جنوب                       فشار هوا : ( Hpa ) : 1016

درجه حرارت : 31-26              وضعیت هوا : آفتابی

جمعه كار تعطیل می باشد .



تاریخ : 5/6/

جهت باد : جنوب           شرق     فشار هوا : ( Hpa ) : 1020

درجه حرارت : 27-21              وضعیت هوا : آفتابی

شهرداری كار را به دلیل پیشرفت غیر مجاز پلمب كرد .



تاریخ : 6/6/

جهت باد : جنوب           شرق     فشار هوا : ( Hpa ) : 1017

درجه حرارت : 27-20              وضعیت هوا : آفتابی

تعداد مهندسان در كارگاه : 1       تعداد كارگر ماهر : 1      تعداد كارگر معمولی : 4

امروز به كنترل جوشهای قبلی و تقویت بعضی از جوشها پرداخته شد .

2 كپسول اكسیژن و یك كپسول گاز مایع



تاریخ : 7/6/

جهت باد : جنوب           شرق     فشار هوا : ( Hpa ) : 1018

درجه حرارت : 25-21              وضعیت هوا : ابری

تعداد مهندسان در كارگاه : 2       تعداد كارگر ماهر : 2      تعداد كارگر معمولی : 4

امروز مهندس ناظر به كیفیت جوشها پرداخت و مشكلات و مكانهایی كه جوش به خوبی انجام نگرفته بود را متذكر شد و جوشكاران به تقویت جوشهای قبلی پرداختند .



تاریخ : 8/6/

جهت باد : جنوب           شرق     فشار هوا : ( Hpa ) : 1017

درجه حرارت : 26-20              وضعیت هوا : آفتابی

به دلیل داشتن امتحان ترم تابستانی مرخصی بودم .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان , کاراموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان , کارورزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان , دانلود گزارش کارآموزی كلیاتی در مورد ساخت و ساز ساختمان , مورد ساخت و ساز ساختمان , ساخت و ساز , ساختمان

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر