امروز: شنبه 1 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی ساخت و تولید بایگانی

گزارش کارآموزی ساخت و تولید بایگانیدسته: گزارش کارآموزی
بازدید: 67 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 9214 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 72

گزارش کارآموزی ساخت و تولید بایگانی در 72 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی ساخت و تولید بایگانی  در 72 صفحه ورد قابل ویرایش



آَشنایی با واحد چرخدنده شرکت

اطلاعات جمع آوری شده در خصوص كارگاه تولیدی چرخدنده و محور در رابطه با چارت سازمانی و ماشینهای موجود و روشهای ماشینكاری و ... یك سری اطلاعات اجمالی در مورد تولید محور و چرخ دنده به خوانندگان این گزارش ارائه می نماید كه این گزارش با توجه به نیاز شركت جهت طراحی سیستم های جامع به كمك مسئولین كارگاه و افرادی كه مستقیماً با مسائل كارگاهی درگیر هستند و در كلیه مراحل راه اندازی و تولید قطعات و ... شركت داشته اند در قسمت MIS تهیه شده است. لازم بذكر است كه اطلاعات این گزارش حاوی مطالبی عملی و اطلاعات مختصر تئوریك برای افرادی كه می خواهند از طریق مطالعه این گزارش و بازید از كارگاههای تولیدی با عملكردهای كارگاهی بیشتر آشنا شوند ،
می باشد.

عملیات ساختمانی واحد ماشین كاری چرخ دنده و محور از اواخر سال 1366 شروع و تا اواخر سال 1369 طول كشیده است و همزمان با آن نسبت به خرید ماشیت آلات اقدام و از سال 1369 شروع به نصب و درسال 1370 در چهار مرحله راه اندازی گردیده است.

1ـ دنده زنی تا مرحله عملیات حرارتی

2ـ دنده زنی تا قسمت نهایی

3ـ ماشینكاری محور تا مرحله عملیات حرارتی

4ـ ماشینكاری محور تا قسمت نهایی

كه مراحل 1و2 در سال 1371 و مراحل 3 و4 در سال 1374 به اتمام رسیده است.

  روش ساخت چرخدنده :

چرخ دنده ها بر حسب موقعیت و بكار بردن آنها در صنعت چه از نظر استحكام و چه از نظر مقاومت یا كاری كه انجام می دهند بطرق مختلف زیرساخته می شوند :

1ـ بطریقه ریخته گری

2ـ بطریقه متالورژی پودری

3ـ بطریقه رولینگ

4ـ بطریقه براده برداری

طریقه ریخته گری برای ساخت چرخدنده هایی كه دقت زیادی ندارند استفاده می شود. ابتدا مدل چرخدنده مذكور را از چوب یا فلز ساخته و سپس از همان مدل ساخته شده استفاد نموده و آنرا قالب گیری می كنند. مواد ذوب شده را در داخل قالب های ساخته شده ، می ریزند و پس از سرد شدن و در آوردن آنها از قالب ، چرخدنده خواسته شده بدست می آید از این روش هنگامی استفاده می شود كه اولاً دقت زیادی نداشته باشند و در ثانی چرخدنده بزرگ بوده و از نظر قیمت از همه طریقه های ساخت چرخدنده ارزانتر خواهد بود.

چرخدنده های تهیه شده بدین طریق بیشتر در ماشین های كشاورزی و راه سازی مورد استفاده قرار
می گیرند.

در روش متالوژی ، پودر فلزات تهیه و ساخت قطعات همراه با گرم كردن و تراكم انجام می گیرد قطعاتی كه بدین ترتیب ساخته می شوند دارای امتیازاتی از جمله تولید سریع می باشد. این روش چرخدنده های دقیقی را برای ما ارائه می دهد ولی متالوژی پودری نیاز به تكنولوژی خاصی دارد كه در حال حاضر زیاد رایج نیست.

در طریقه رولینگ ، ابزار برشی شامل دو عدد بلوك خواهد بود كه روی آنها آج ایجاد شده است و برای ایجاد دنده روی هزارخارها یا دنده های ریز با مدول كوچك مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه كار بدین صورت است كه دنده بین دو بلوك یك حركت غلتشی پیدا می كند و ابزار برشی ضمن حركت افقی
 ( مخالف جهت هم ) با اعمال یك فشار روی قطعه كار دنده مورد نظر را ایجاد می كند. البته لازم به ذكر است كه قطر سر دنده كمی باد خواهد كرد و بایستی اینمورد در قطر رعایت شود. ( كوچكتر از اندازه در نظر گرفته می شود ).

برای تهیه چرخدنده از روش چهارم در این شركت استفاده می شود و در این روش دقت چرخدنده ها بیش از سایر روشهاست در نتیجه هنگام كار تولید صدا و لرزش نكرده و راندمان كار بیش از سایر چرخدنده ها است.

برای ساختن چرخدنده ها بطریقه براده برداری می بایستی ابتدا ماده خام آن قطعات بطریق روش فورجینگ ( FORGING ) ساخته شود. برای این كه تا حدی با روش فورجینگ آشنا شویم توضیحات مختصری در مورد این عملیات نیز آمده است تا با روش های معمول آن و روشهایی كه قطعات شركت با آن روش ساخته می شوند آشنا شویم.

فورجینگ

به فرآیند تغییر شكل پلاستیكی فلز به وسیله اعمال نیروهای موضعی توسط چكش های دستی یا مكانیكی ، دستگاههای پرس یا دستگاههای مخصوص ، فورجینگ گفته می شود. این عمل تغییر شكل دادن فلز می تواند در حالت سرد یا گرم صورت گیرد ولی كلمه فورجینگ به حالت گرم ( بالاتر از دمای تبلور مجدد ) اطلاق می شود كه تغییر شكل در این فرآیند بطور كلی عبارت از :

1ـ اضافه كردن طول و كم كردن مقطع با بیرون كشیدن فلز از یك سوراخ

2ـ كم كردن طول و زیاد كردن مقطع با ضربه زدن

3ـ جریان دادن فلز در تمام جهات بوسیله فشردن آن در یك قالب بسته

روش های معمول فورجینگ عبارتند از :

1ـ چكش كاری یا آهنگری

2ـ آهنگری حدیده ای

3ـ مهرش

4ـ پرچ كاری گرم

5ـ فورجینگ غلطكی

6ـ فورجینگ قرار

1ـ چكش كاری یا آهنگری

معمولا بعد از اعمال هر گونه ضربه موضع و طول قطعه عوض می شود از نوع ساده آن می توان كار آهنگری معمولی را مثال آورد كه در ساخت چكش ، كلنگ و نعل استفاده می شود.

2- آهنگری حدیده ای

در این روش ، قالب مورد مصرف دو تكه است یك نیمه قالب در روی چكش و نیمه دیگر روی سندان نصب می شود فلز گداخته را در نیمه پایین قرار داده و نیمه بالایی را طی یك یا چند ضربه بر روی آن می كوبند.

3- مهرش

در فورجینگ ضربه ای قسمت عمده انرژی در حوالی سطح و در پایه دستگاه تلف می شود در نتیجه تهیه قطعات بزرگ به روش چكش كاری امكان ندارد در مقابل در روش مهرش عمل فشردن فلز تدریجی بوده و در تمام حجم قطعه نفوذ می كند ( البته به قطعه زمان داده می شود تا قطعه بتواند تغییر شكل دهد ) پرس های فورجینگ مهرش در اندازه های خیلی بزرگ ساخته می شوند در فورجینگ مهرش كه معمولاً شیب قطعات كمتر از فورجینگ حدیده ای است در نتیجه دقت ابعادی محصول بیشتر است.

غالباً عمل شكل دادن طی یك مرحله بسته شدن قالب صورت می گیرد.





4- پرچ كاری گرم

پرچ كاری گرم بعمل زیاد كردن قطر یك میله در انتها یا در قسمت میانی بوسیله اعمال فشار در جهت طول آن گفته می شود.

5- فورجینگ غلطكی

كاهش ضخامت و ازدیاد طول میله های گرد یا مستطیل شكل به منظور تهیه قطعاتی مانند محور چرخ اتومبیل و فنرهای تیغه ای و ... با روش فورجینگ غلطكی صورت می گیرد. دستگاه فورجینگ غلطكی دارای دو غلطك نیم استوانه ای است كه شیارهایی با مقاطع مورد نظر و كمی خارج از مركز نسبت به محور چرخش روی آن ایجاد شده است. قطعه كار گرم شده را هنگامی كه غلطك ها باز هستند در دهانه بین آنها قرار می دهند و در طی دو نیم دور چرخش غلطك ها میله بتدریج فشرده شده و از بین شیار جلوی دستگاه بیرون می آید سپس قطعه بین دو سری غلطك دیگر قرار داده می شود و آن قدر این عمل تكرار می شود كه به اندازه و شكل دلخواه برسد.

6- فورجینگ قرار  

فورجینگ قرار بعمل كم كردن قطر لوله یا میله با عبور از حدیده در اثر نیروی ضربه ای گفته می شود یك مثال از این نوع فورجینگ تنگ كردن كپسول های گاز است.

در شركت چرخشگر كه قطعات فرج شده از تراكتور سازی تامین می شود به صورت زیر در تركیبی از مرحله اول یعنی آهنگری و مرحله دوم حدیده ای ساخته می شوند.

بدین ترتیب كه فلز داغ كه دمای آن مخصوص دمای فرج است و برای هر جنس قطعه متفاوت و معمولاً از حدود 910-1100 درجه سانتیگراد است آهنگری می شود.  در مرحله اول كه با استفاده از روش آهنگری انجام می شود تغییر شكل اولیه قطعه بوقوع می پیوندد. در این حالت ضمن اینكه شكل ظاهری قطعه به شكل اولیه نزدیك می شود قسمت های اكسیده نیز جدا می شوند.

جدا شدن قسمت اكسیده دارای این مزیت اساسی است.

در مراحل بعد در صورت وجود اكسید روی قطعه هنگام جاری شدن قطعه ، قسمت اكسیده شده به داخل جان قطعه نفوذ می كند و عامل ترك می شود.

در مرحله دوم فورجینگ كه تشكیل شده است از دو مرحله آهنگری حدیده ای كه در مرحله اول آن شكل ابتدایی قطعه كه خیلی نزدیكتر به شكل اصلی قطعه می باشد شكل می گیرد ، عین همین مرحله منتها با این تفاوت كه فرم اصلی قالب ها برابر زاویه و ابعاد قطعه می باشد مرحله دیگری نیز انجام
 می شود كه با انجام این مرحله فرم اصلی قطعه ایجاد می شود. اما برای ایجاد سوراخهای وسط دنده ها در مرحله ای بنام BED PANCH این سوراخها ایجاد می شوند بدین ترتیب كه قطعه در یك نشیمنگاه خواهد نشست و توسط سنبه با اعمال نیرویی ضربه ای ، سوراخ قطعه ایجاد می شود.

البته لازم به ذكر است كه یك راهنمای سوراخ كاری قبلاً در مراحل آهنگری حدیده ای ایجاد شده است. بدین ترتیب كه وقتی عمل آهنگری صورت گرفت برای در آوردن قطعه از قالب ، به هنگام جدا شدن هر دو قالب بالایی و پایینی سنبه ای به فلز داغ ضربه می زند تا قطعه را از قالب جدا نماید در این زمان است كه راهنمای سوراخ كاری ایجاد می شود.

آخرین مرحله ای كه روی این قطعات فرج شده انجام می پذیرد این است كه قطعات امكان دارد در حین مرحله BED PANCH كج و معوج شوند این مورد در مرحله ای بنام HOT SET اصلاح می شود بدین ترتیب كه توسط قالبهای تختی كه تا ابعاد پایانی قطعه بهم نزدیك می شود این ایراد را بر طرف
 می كنند.

لازم به یادآوری است كه كلیه این مراحل در زمانی كمتر ازدو دقیقه انجام می پذیرد زیرا بایستی تا زمانیكه قطعه فورج داغ است این مراحل بپایان برسد.



نام ماشین : كلاین ( KLEIN )               تعداد ماشین : یك دستگاه

شماره ماشین : 95110

نوع عملیات ماشین : سنگ زنی جای مرغك قطعات

قطعه ستاده از : عملیات حرارتی

قطعه داده به : دستگاه MULLER

كار ومشخصات دستگاه :

این دستگاه برای سنگزنی قطعاتی كه دارای جای مرغك هستد كه عموماً در قطعات شفت مورد نیاز
 می باشند مورد استفاده قرار می گیرد چون قطعات بعد از عملیات حرارتی باید در دستگاههای مختلف سنگزنی شوند و مبنای كار تمامی دستگاههای سنگزنی از آنجا می باشد لذا جهت پیشگیری از انتقال خطاهای جای مرغك ها به سطوح سنگزنی توسط دستگاه كلاین جای این محل سنگزنی می شود.

روش كار به این صورت است كه قطعات را بطور عمودی بین مرغك و ابزار قرار داده و در اثر حركت محور سنگ به قطعه فشار آورده و جای مرغك را سنگزنی می نماید. ابزار مورد استفاده شده سنگ انگشتی مخروطی نوك نیز می باشد كه هنگام ماشینكاری ، قطعه كار بین سنگ انگشتی و مرغك مخصوص كه در پایین بوده و هم محور می باشد قرار می گیرد و سنگ انگشتی تحت زاویه مورد نیاز توسط DRESSER فرم داده می شود.

اندازه مرغكها :

- نسبت به نوع مته مرغك ها ( زاویه مته مرغك ها ، شماره مته مرغك ) و نیز سوراخ هایی تا قطر 30 میلیمتر كه دارای پخ می باشند می توان تنظیم و مورد استفاده قرار داد.

- زاویه راس سنگ بین 60 درجه تا 90 درجه قابل در سینگ می باشد.

- حداكثر طول كاری دستگاه 750 میلیمتر است.

نام ماشین : MULLER          تعداد ماشین : 2 دستگاه           شماره ماشین : 70300 – 70301

نوع عملیات ماشین : تاب گیری قطعات شفت

ستاده قطعه از : عملیات حرارتی

داده قطعه به : دستگاه ترك یاب KARL DEUTSCH

مشخصات و كار دستگاه :

این دستگاه برای قطعات بلند كه عموماً شفت می باشند بكار گرفته می شود. چون این قطعات پس از عملیات حرارتی بعلت بلند بودن طول آنها تاب بر می دارند و مقدار بار لازم برای سنگزنی ( Allowance ) قسمتهای استوانه ای كه در مرحله تراش در نظر گرفته شده و نیز احتمال خارج از تلرانس بودن وجود دارد ( Run Out ) و برای بر طرف كردن نمودن این عیب ها از دستگاه مذكور استفاده می شود تا بار لازم جهت سنگزنی مناسب و نیز Run Out دنده ها طبق اندازه خواسته شده بدست آید و نحوه كار بدینصورت می باشد كه قطعه كار بین دو مرغك هم مركز بر روی یاتاقانهای مخصوص در جاهای مختلف قرار گرفته و در طول شفت در محل های مورد نیاز توسط پایه های مخصوص كه روی آنها .ساعت اندیكاتور نصب گردیده كنترل می شود. و هنگامیكه ماكزیمم محل تاب توسط ساعتهای اندیكاتور در طول قطعه مشخص شد با وارد كردن نیروی لازم تاب آن گرفته می شود و این عمل تا زمانی كه تمانی طول قطعه داخل تلرانس قرار بگیرد انجام می شود و معمولاً تلرانس قابل قبول تا 0.05 میلیمتر می باشد.

از دو دستگاه مولر موجود دستگاه شماره ( 70301 ) و دارای 40KN بوده و برای شفت های كوچك بكار می رود.

دستگاه شماره ( 70300 ) می تواند نیروی 100 KN اعمال نماید.

حداكثر طول قطعه ای را كه می تواند مورد تاب گیری قرار دهد یك متر می باشد.

نام ماشین : MULLER         تعداد ماشین : 1 دستگاه              شماره ماشین : 70260

نوع عملیات ماشین : پرس و پرچ نمودن

ستاده قطعه از : فورتانا

داده قطعه به : دستگاه راینكر

مشخصات و كار دستگاه :

قطعاتی كه دارای كلاچ بادی بوده و بصورت پرسی روی دنده نصب می شوند نیاز به مرحله پرس را دارند روی دستگاه فوق این مرحله را طی می نماید. و نحوه كار بدین ترتیب است كه قطعاتی پس از سنگزنی
 ( دنده spline )روی دستگاه فورتانا باتلرانس در خواست شده از قسمت قطر خارجی و پیشانی سنگزنی می گردد و روی فیكسچر مخصوص قرار گرفته و در یك مرحله پرس و پرچ می گردند و نیروی وارده این دستگاه بر روی قطعات از 10 KN الی 400 KN قابل تنظیم میباشد در این دستگاه بعد از پرس و پرچ نمودن قطعه ، برای اطمینان عمل چند قطعه نمونه جهت تعیین مقدار لهیدگی و اندازه گیری پله لهیدگی  با دستگاه فرم تستر اندازه گیری میشود . و برای تعیین مقدار اندازه پرچ شده قطعه را برش داده و در دستگاه فرم تستر قسمت مربوطه را اندازه گیری میكنیم تا مقادیر طبق استاندار  ZFN 2006 باشند كه بتوانند حداقل نیروی دمونتاژ 10 KN  را تحمل نماید.

نام ماشین : راینكر ( REINECKER )

تعداد ماشین : 6 دستگاه

شماره ماشین : 41567 – 41566 – 41565 – 41562 – 41560 – 41570

نوع عملیات ماشین : سنگزنی قطر داخلی

ستاده قطعه از : عملیات حرارتی و فورتانا

داده قطعه به : تست صدا ، دستگاه كاپ و فورتانا   

مشخصات و كار دستگاه :

همانطوركه از نوع عملیات و ماشینكاری معلوم است در این مرحله توسط این دستگاه ها ، چرخدنده ها بعد از عملیات حرارتی از قسمت داخلی و پیشانی سنگزنی میگردد و به دلیل درگیری سوراخ ( قطر داخلی قطعه كار ) بارولربرینگ و یا پرس چرخدنده روی شفت ماشینكاری قطعات از دقت بالایی برخوردار می باشد كلمپ قطعات در این دستگاه توسط اسپیندل هیدرولیكی با پنج فك انجام می گیرد و مبنای ماشینكاری قطعات قطر خارجی آنها وLocate آنها از سطح پشتی قطعه كار میباشد.

دقت ماشینكاری دستگاه مزبور 0/001  می باشد.

حداقل قطر سوراخ قابل سنگزنی در حدود  10  میلیمتر می باشد.

قطر كاری دستگاههای راینكر حدود 250 میلیمتر می باشد.

طول كاری ( طول سنگزنی ) دستگاههای راینكر در حدود 300  میلیمتر می باشد.

اگر در قطعاتی مانند شفت ورودی گیربكس كه احتیاج به سنگزنی داخلی می باشد. توسط دستگاه شماره ( 41570 ) كه مجهز به لینت می باشد سنگزنی صورت میگیرد و ضمناً دستگاه راینكر شفت مجهز به سیستم مارپوس می باشد كه این سیستم می تواند اندازه قطعه را هنگام سنگزنی كنترل كرده و با مقدار خواسته شده مطابقت نماید و پس از رسیدن به اندازه داده شده بطور اتوماتیك ماشینكاری كاری را متوقف نماید.

لازم به ذكر است كه موتورهای راینكر با دورهای مختلف از 12000 الی 36000 در دقیقه برای چرخدنده ها و از 24000 الی 60000 برای شفت مورد استفاده می گیرد كه در روی دستگاه در صدی از این دورها مورد استفاده قرار می گیرد.

قطعات با قطر بزرگ روی پنج نظام مخصوص در روی دو دستگاه به شماره 41562 و 41560 مورد سنگزنی قرار می گیرند و در سه دستگاه دیگر بشماره های 41565 , 41566 , 41567 قطعات با قطر كوچكتر مورد ماشینكاری قرار می گیرند.

وسایل اندازه گیری :

1- كنترل اندازه قطر داخلی (PLUG GAUGE )

2- میز كنترل مخصوص همراه با دنده مستر مخصوص ، برای هر نوع قطعه و چهار ساعت اندیكاتور جهت نشان دادن RUN OUT و بیضی بودن  Roundness ) ) اندازه گیری تخت یا صفحه ای بودن ( Flatness ) و مخروطی بودن قطر داخلی ( Conical ) بكار می رود. همچنین ساعت سوبیتو جهت اندازه قطر داخلی قطعه روی ماشین لازم می باشد و برای اطمینان بیشتر از پارامترهای كیفی قطر داخلی قطعه كار توسط دستگاه فرم تستر در سالن منرولوژی مورد كنترل قرار میگیرد و روش كار بدینصورت است كه از سه یا دو ارتفاع مختلف محیط قطر داخلی قطعه با دقت یكصدم میكرون با بزرگ نمایی روی كاغذ رسم می شود كه اصطلاحاً سیلندر سیتی گفته می شود



نام ماشین : هورت ( HURTU )

تعداد ماشین : 4 دستگاه

شماره ماشین : 81075 – 81076 – 81078 - 81079

نوع عملیات ماشین : تست صدا

ستاده قطعه از : ماشین های راینیكر – كاپ – فورتانا

داده قطعه به : قطعات سالم به كنترل نهایی ارسال می شود و در صورت اصلاحی بودن به دستگاه رایزاوراستفاده می شود.

مشخصات و كار دستگاه :

بعد از اتمام عملیات ماشینكاری دنده برای مطمئن شدن از صحیح بودن دنده ها ( داخل ترانسل بودن پروفیل ، لید و ضرب دیدن هنگام حمل و نقل ) توسط دستگاه مذكور كنترل میشوند .

روش كار به این صورت است كه برای هر نوع قطعه كار یك مستر      ( MASTER)  وجود دارد كه بعد از تنظیم دستگاه از نظر فاصله محوری و ست كردن مستر و قطعه هر كدام بطور جداگانه روی محور ماندرل با استفاده از كلت ، تمامی قطعات موجود به وسیله درگیر نمودن  ( با مستر ) مورد كنترل قرار میگیرند .

در روی دستگاه دو حالت دور وجود دارد كه نسبت به دور كاوی دنده در گیر بكس میتوان آن راتغییر داد كه به كمك آن می توان سطح تماس دنده و             RUN OUTآن كه دارای اشكال است تشخیص داد و نیز یك سیستم ترمز روی دستگاه تعبیه شده تا حالت درگیری تحت فشار روی دنده ها را بوجود آورد و همچنین یك سیستم پدالی برای كنترل دور مورد نیاز برای مقدار دلخواه موجود است .

بستن قطعات بخاطر دقت بالای آنها روی كلت و ماندرل بوده و بین دو مرغك كلمپ میشود و در هنگام درگیر نمودن قطعه با مستر با استفاده از صدای درگیری و نحوه تماس آنها با یكدیگر می توان صحیح بودن و یا نوع ایراد كه ناشی از ( RUN OUT ) و ( Load ) و پروفیل ( profile ) یا ضربه دیدن قطعات بوده ، تشخیص داد ، اگر عیب از ضربه دیدگی باشد بوسیله سنگهای كاردی دستی مخصوص روی دستگاه اصلاح می شوند و اگر ناشی از بقیه عیوب بوده جدا گردیده و جهت اصلاح به دستگاههای رایزاور ارسال می شوند كه بعد از اصلاح و shot pin شدن دوباره كنترل صدا می گردند.

لازم به ذكر است كه قطعات سالم به كنترل نهایی ارسال می شوند و كنترل صدا آخرین مرحله برنامه عملیاتی می باشد.

حداکثر فاصله عمودی بین دو دنده 200 میلیمتر می باشد.

حداقل فاصله عمودی بین دو دنده 63 میلیمتر می باشد.

دوره های قابل تنظیم  750 و 1500 دور در دقیقه بوده که در دو جهت می تواند کار کند.

این ماشین خود یک وسیله کنترلی می باشد و برای اطمینان از مرکز بودن محورهای ماشین تست صدا شفتهای مخصوصی وجود دارد که این شفتها را بین مرغکها قرار داده و با استفاده از ساعت اندیکاتور میکرونی بررسی هم محوری و موازی بودن آن دو شفت را می توان تست نمود .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی ساخت و تولید بایگانی , کاراموزی ساخت و تولید بایگانی , کارورزی ساخت و تولید بایگانی , دانلود گزارش کارآموزی ساخت و تولید بایگانی , ساخت و تولید بایگانی , ساخت , تولید , بایگانی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر